КЪРТИ БЕТОН ВАРНА 0898 399 733

ИЗХВЪРЛЯНЕ НА МЕБЕЛИ И ПОКЪЩНИНА ИЗВОЗВАНЕ НА ОТПАДЪЦИ СОФИЯ 0898 399 733     ИЗХВЪРЛЯНЕ МЕБЕЛИ                 ЦЕНИ                 КЪРТИ ПОЧИСТВА


ИЗХВЪРЛЯНЕ НА МЕБЕЛИ ПОКЪЩНИНА 0898 399 733 СОФИЯ
Фирмата ни е дългогодишен лидер в областта на хамалските услуги пренасяне, извозване, изхвърляне на стари мебели боклуци почистване на апартаменти, вили, гаражи, дворове, тавани, мази, излезли от употреба гуми, отработени масла, акумулатори и други за София и региона. Предлагаме услуги в сферата кърти, чисти, извозва, събаря сгради, демонтаж конструкции, къртене на бани, демонтаж на остъкления, къртене на бетон, къртене на замазка, рязане на метали, пробиване на дупки и други.
Предлагаме услугите изхвърляне на отпадъци от апартаменти, офис, обществени сгради, магазини, складове, дворове, парцели, строителни обекти и др. Ние сме фирма за изхвърляне на боклуци, гарантираме, че вашите битови или строителни отпадъци биват рециклирани, дарени, или изхвърлени на специализирано сметище в София. Стари ненужни мебели, дивани, секции, гардероби, електро уреди, хладилници, перални, печки, електроника, гуми, строителни отпадъци, градински отпадъци, матраци, килими, балатуми, бяла и черна техника, телевизори, уредби, компютри, детски играчки, дрехи, кухненско оборудване, чинии, тенджери, тигани и др. Ние сме спасили голяма част боклуци от изхвърляне на сметище чрез даряване и рециклиране над 20% от материалите, които събираме са за повторна употреба, рециклиране и отпадъци за производство на енергия (изгаряне). Когато е възможно, даряваме за повторна употреба продукти на местни благотворителни организации. Ние следим за правилното изпълнение на услугите, които предлагаме в гр. София. За изхвърляне на отпадъци в град София и софийска област фирмата ползва здрави чували и изнася строителни и битови отпадъци мебели, покъщнина, от всички етажи дори и без асансьор. Персоналът във фирмата държи на доброто отношение към клиентите, и на бързото и качествено изпълнение на услугите. Фирмата ни предлага изнасяне извозване на стари ненужни мебели както за юридически така и за физически лица на територията на град София и софийска област. В случаите, когато се налага изнасяне на стари мебели и покъщнина от частни домове, апартаменти, офиси и гаражи, в жилищни блокове фирмата изпраща професионален екип оборудван за професионално, чисто и безопасно демонтиране, изнасяне и извозване на отпадъци. Персоналът във фирмата държи на бързото и качествено изпълнение на услугите - изнася извозва боклуци София, почиства апартаменти, вили, гаражи, дворове, тавани, мази, и други в София и областта. Имаме няколко вида камиони: малък до 1 т.- 6/кубични метра. средн до 3 т. - 10/кубични метра. и голям до 7 т. - 22/кубични метра. Със своята добра организация, постоянство и професионализъм сме желан партньор на пазара за София и региона.

НЯКОЙ УСЛУГИ ЗА ИЗХВЪРЛЯНЕ НА МЕБЕЛИ И ПОКЪЩНИНА СОФИЯ:

ИЗХВЪРЛЯНЕ НА МЕБЕЛИ ПОКЪЩНИНА 0898 399 733 СОФИЯ
Гласувай за мен в BGTop100.com
Гласувай за тази страница в Българския ТОП
RealTop.net
Рейтинг класация на българските сайтове 5rov.com
В момента разглеждате олекотената мобилна версия на уебсайта. Към пълната версия.
Уебсайт в Alle.bg